Artificial Intelligence Summit 2020 – Virtual Expo & Conference

 

Artificial Intelligence Summit 2020 (Virtual Expo and Conference) is an innovation exhibition in response to the challenges of the information and technology exhibition industry which is currently experiencing limitations to carry out the activities due to the COVID-19 pandemic.
Artificial Intelligence Summit is packaged on a website platform which contains a 3-dimensional booth display and product display in which visitors can navigate, walk down the gangway, resembling real activities at conventional exhibitions.
In addition, exhibitors and sponsors can directly interact with visitors to provide education and to introduce the technology products and solutions.

OPENING CEREMONY (Rundown)

TIME DURATION ACTIVITY SPEAKERS
10.00 – 10.03 3 minutes Playing Video “Pahlawan Inovasi” Steering Committee
10.03 – 10.04 1 minute President Entering the Room MC Announcement
10.04 – 10.08 4 minutes Singing “Indonesia Raya” Steering Committee
10.08 – 10.13 5 minutes Event Report Minister of Research and Technology RI/Chairman National Agency for Research and Technology RI
10.13 – 10.17 4 minutes Playing Video of Product Innovation Steering Committee
10.17 – 10.22 5 minutes Submission of Innovation and Habibie Prize 2020
10.22 – 10.27 5 minutes Launching of Artificial Intelligence Summit 2020 Minister of Research and Technology RI/Chairman National Agency for Research and Technology RI
Accompanied by Chairman Agency for the Assessment and Application of Technology RI and Witnessed by President RI
10.27 – 10.32 5 minutes Launching of I2E 2020 & Logo #InovasiIndonesia
10.32 – 10.35 3 minutes Playing Video of “Tribute Inovator Kapal Plat Datar” MC Announcement
10.35 – 10.45 10 minutes Dialog of President and Awards Winner President RI
10.45 – 10.54 10 minutes Instruction of President RI President RI
10.57 – 11.00 3 minutes President Leaving the Room MC Announcement
11.00 – 11.05 5 minutes Opening of Artificial Intelligence Summit 2020
11.00 – 11.10 10 minutes Artificial Intelligence Summit 2020 Event Report Chairman Agency for the Assessment and Application of Technology RI
11.10 – 11.30 20 minutes Opening Remarks and Instruction of Artificial Intelligence Summit 2020 Minister of Research and Technology RI/Chairman National Agency for Research and Technology RI

—————————

Jelajahi kami di media sosial:
Twitter: https://twitter.com/bppt_ri
Instagram: https://instagram.com/bppt_ri
Facebook: https://facebook.com/BPPTRI
Instagram StranasAI : https://www.instagram.com/stranas.ai/

————————–

Informasi up-to-date:
https://ais2020.id/
https://ai-innovation.id/
https://bppt.go.id/
https://iptv.bppt.go.id/

————————–

#StranasAI
#AIS2020
#BPPTSolidSmartSpeed
#BPPT2020

 

Related post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.